Vipster

bo zagotovil, da se vaše zveste stranke

počutijo izjemno!

 

Spoznajte Vipster, mobilni program zvestobe, ki bo zagotovil,
da se bodo kupci v vašo gostilno, salon, hotel, ... vračali bolj pogosto!

Predstavljajte si stranko, ki vas obišče 2x letno in je z vašo ponudbo izredno zadovoljna, ampak ob vseh obveznostih enostavno ne najde časa, da bi vas obiskala večkrat, saj živi na drugi strani Ljubljane. Ko ima čas, pa na vas pozabi, ker je od zadnjega obiska minilo že pol leta. Vipster je v vašem imenu v virtualnem stiku s strankami s ciljem, da vas obiščejo bolj pogosto.

 
 

Verjamemo, da tudi vi organizirate kakšen dogodek, srečanje, otvoritev terase etc. in ko bi na ta dogodek želeli povabiti vaše zveste stranke, naletite na problem, saj ne veste kdo so oz. nimate njihovih kontaktnih podatkov. Vipster za vas gradi bazo kontaktov samostojno, brez ene dodatne obveznosti za vaše zaposlene, saj se uporabniki sami prijavijo k vam z njihovim mobilnim telefonom.

Vemo, najtežji del posla je delo z zaposlenimi. Predstavljajte si, da pride stranka v svojo najljubšo restavracijo in novi kelnar ni prijazen ali pa celo smrdi po znoju, kozarec ni dobro umit ali pa dobi zažgan zrezek. Na ta način lahko izgubite svoje najboljše stranke, razlog pa bo redko prišel do vas. Vipster bo za vas zbiral povratne informacije strank avtomatično, vi pa boste takoj vedeli ali in kje imate problem.

 
 

Na tej 2-urni delavnici boste spoznali Vipster, ki skrbi za vaše kupce namesto vas. Prav ste prebrali, v Vipster-ju za vas nastavimo avtomatična sporočila za vaše kupce, npr. ko imajo rojstni dan ali ko je od zadnjega obiska minilo 10 dni ali ko imajo na voljo še 3 dni, da izkoristijo ugodnost. Res je, take rešitve so bile do sedaj na voljo samo za največja podjetja z velikimi marketing proračuni, Vipster pa jih bo prinesel v vaš posel že od 29,00 EUR+DDV na mesec.

Vredno je investirati 2 uri vašega dragocenega časa in na delavnici spoznati:

  • kako lahko brez truda vaših zaposlenih zgradite bazo vaših strank,
  • kakšne so koristi baze strank in kako lahko z njimi ciljano komunicirate,
  • ali je Vipster primeren za vaš posel in kako ste lahko z njim pred konkurenco.
 
 

Pošljite povpraševanje

 
 

Ker cenim moje redne kupce, želim izvedeti več!

Prijavljam se na brezplačno 2-urno delavnico, ki bo v četrtek, 10. 8. 2015 ob 9:30 na GZS v Ljubljani:

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics (izbriši GA piškotke). Več ...